BLOGas.lt
Sukurk savo BLOGą Kitas atsitiktinis BLOGas

Žagarėliai - barankikės:)

Kas nežino žagarėlių? Nuo mažiausio iki seniausio. O jeigu paklaustumėte kokie kuriam skaniausi, vieningo atsakymo neišgirstumėte. Man skaniausi minkšti, kaip spurgos. Mano vyrui - kieti, traškūs.

Šį kartą kepu man patinkančius žagarėlius:)

Reikės:
2  pakeliai varškės;
2 kiaušiniai;
1 stiklinė cukraus;
žiupsnelis druskos;
1 a.š. kepimo miltelių;
miltų.

Varškę ištriname su kiaušiniais ir cukrumi. Įberiame druskos ir kepimo miltelių. Dedame miltų tiek, kad susiminkytų minkšta, bet ne kieta tešla. Norint kepti barankikes, iškočiojame storai tešlą, stiklinės pagalba išspaudžiame apskritimus, o mažesniu stikliuku išspaudžiame skylutę. Įkaitiname indą/keptuvę su aliejumi ir kepame:)

Patiko (34)

Rodyk draugams

Rašyk komentarą