BLOGas.lt
Sukurk savo BLOGą Kitas atsitiktinis BLOGas

Kiaulienos nugarinė kimšta varške

Ar mėsa ir varškė suderinama kartu? Gal mitybos specialistai ir nerekomenduotų valgyti šių produktų kartu, tačiau, patikėkite, kaip skanu :) Nugarinė įgauna visai kitokį skonį. Tad tikrai rekomenduoju išbandyti.

Reikės:
1 - 1,3 kg. nugarinės išpjovos;
180 g. varškės;
1 v.š. bulvių krakmolo;
2 v.š. alyvuogių aliejaus;
druskos, pipirų, baziliko ar kt. prieskoninių žolelių.

Nugarinę nuplauname ir gerai įtriname druska bei pipirais. Įpjauname kišenę. Varškę pertriname. Sumaišome su smulkintu baziliku, druska, pipirais ir šaukštu bulvių krakmolo. Šiuo įdaru prikimšti nugarinę. Mėsos kraštelius suspausti arba susmeigti smeigtukais. Aptepti aliejumi ir kepti ant grotelių ar grilyje.

Skanu su bulvių kroketais.

Patiko (0)

Rodyk draugams

Rašyk komentarą